Friday, January 4, 2013

Viimane päev Kaikouras ja saarevahetus


Viimane päev Kaikouras

Tänaseks meil erilisi plaane polnud. Esialgne idee oli kajakiga pooleks päevaks ookeanile minna aga kuna me mõlemad pole just 100% terved ning ülehomme ootab hea ilma korral ees suht ekstreemne matk, siis otsustasime kajakiga sõitmise edasi lükata. Arno leidis kusagilt reklaamvoldikust võimaluse ratsamatkaks. 
Kuna aga selleni oli veel pisut aega, siis tegime enne ratsutamist ühe kiire 1,5 tunnise matka mägises vihmametsas.






Minu hobuse nimi oli Earl ja Arno oma oli Ace. Hobumatk oli rahulik aga kulges läbi vihmamtsa ning paar korda ületasime isegi jõgesid.



Pärast matka käisime söömas kohalikus mereandide grillis.  Neil oli pakkuda ka värskeid homaare ning kuna mina polnud neid enne söönud, siis kasutasime juhust. Tuleb tõdeda, et nende välimus on parem  kui maitse.



Juba matka lõpupoole hakkas tuul tõusma ning kasvas lõpuks päris korralikuks tormiks. Meil oli seda päris tore vaadata. Meie motelliomanik just sama lõbus polud, kuna üks rõdu aken ledas eest ära. Arno käskis mul isegi õhtust mitte rõdul vaid voodis süüa. Ju siis ikka hoolib ;)




Saarevahetus
 
2 h autosõitu, 2 h sadamas passimist, 3,5 h praamisõitu, 4 h autosõitu. Kõik!
Rahvuspargis (asub Põhjasaare keskel) paiknevasse Adventure Motelli kohale jõudes oli hea meel, et tee peal saadetud mailidest ning tehtud telefonikõnedest oli kasu. Meile on homseks hotelli poolt organiseeritud transport nii matka alguspunkti kui ka tagasi.

No comments:

Post a Comment